“Mercedes” komandas līderim Luisam Hamiltonam nācās aizkavēties Eiropā pirms došanās uz sacīkstēm Brazīlijā, jo trīskārtējais pasaules čempions Monako iekļuvis ceļa satiksmes negadījumā ar stāvošu automobili. Lai gan abām mašīnām nodarīti nelieli bojājumi, tomēr cietušo nav, jo avārija notikusi pie neliela ātruma. Hamiltons arī atklājis, ka šonedēļ slimojis ar drudzi, tomēr nu jau jūtas labāk un noliedz izskanējušās baumas par iespējamo Brazīlijas GP izlaišanu.

ASV GP nākotne ir pamatīgi apdraudēta, jo Teksasas štata valdība nolēmusi samazināt finansējumu Circuit of the Americas trasei. Kopš 2012. gada valdība tam atvēlējusi 25 miljonus dolāru, taču šogad finansējums samazināts līdz 19 miljoniem un iespējams saruks arī nākotnē. Turklāt šosezon arī ienākumi ir ievērojami samazinājušies vētras dēļ, kā arī sakarā ar Meksikas GP atgriešanu F1 kalendārā. Pēdējos gadus tieši meksikāņi sastādīja lielu daļu ASV GP apmeklētāju.

Čempionu sacīkšu (Race of Champions) rīkotāji interneta izsoļu portālā “eBay” piedāvājuši iespēju iegādāties sēdvietu blakus bijušajam F1 braucējam un pagājušā gada sacīkšu uzvarētājam Deividam Kulthardam kādā no RoC braucieniem nākamajā nedēļas nogalē. Izsole ir spēkā līdz svētdienas vakaram, bet iegūtie līdzekļi, sadarbībā ar BBC, tiks ziedoti labdarībai bērniem. Ja vēlaties izmantot šo izdevību, vai vēlaties vienkārši sekot līdz izsoles piedāvājumiem, to iespējams izdarīt –>ŠEIT<–. Piedāvājuma vērtība jau pārsniegusi 2000 mārciņu un turpina augt.