Dienasgaismu ieraudzījusi šīs sezonas McLaren Honda komandas formula, kuras krāsojumā, pretēji sākotnējām prognozēm par oranžās krāsas parādīšanos, saglabājies sudrabotais krāsojums, ko papildinājušas Honda sarkanās krāsas. Atgādinām, ka McLaren jau agrāk sadarbojušās kopā no 1988. līdz 1992. gadam, izcīnot 4 konstruktoru kausus.

Komandas īpašnieks Ēriks Buljē, kurš McLaren nometnei pievienojās pagājušās sezonas sākumā, paziņojis, ka komanda ir spēcīgāka kā jebkad, pēc izmaiņām, kas veiktas pagājušogad. Tikmēr komandas ģenerāldirektors Rons Deniss uzsver, ka sadarbība starp McLaren un Honda ir bijusi veiksmīga jau agrāk, kas tikai motivē darīt visu iespējamo, lai atgrieztu McLaren virsotnē.

Šosezon komandas braucēju rindas papildinājis divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso, kurš nomainījis Kevinu Magnusenu, kura komandas biedrs būs Džensons Batons, kam šī būs jau sestā sezona McLaren sastāvā.

1 KOMENTĀRS

  1. Dīvainākais visā šajā «sudabotajā pelecībā» ir Santander neesamība… Lapas ievadbildē redzamā sarkanīgā krāsa man (no sākuma) asociatīvi saistījās ar Santander sarkano reklāmas laukumu.. Bet tur no tā nevēsts.. Nu jā — konservatīvisma kalngals.

  2. boring peleekais veelviens:( tieshaam, F1 kraasojumi kaa uz beereem.

    nu un jeega bij’ Jaanim te ievietot to Maku bildi no dzeltanaas preses? pats sevi tik pa klachu baabu pataisa. taapat kaa pagaajushogad Janchuks zinjoja ka uz Monaco Ferraristiem buushot jauns- augstaaks purngals. un ko? arii toreiz izraadiijaas tas vis viens kaartiigs male cow dung. un logjiski, visi jau saakotneeji uzbuuveeja maximaali pieljaujamo purngalu augstumu.

    ja patiik klachu lapas- luudzu! lasi un tresii uz nebeedu, bet nevazaa to dzelteno drazu uz shejieni.

  3. Jā – šīs krāsojums ir reāla vilšanās.
    Vispār ir idejas, kāda nolāpīta iemesla dēļ maki palikuši pie sudrabotās nokrāsas? Kad tas viss 97.g. aizsākās, nebija jautājumu – vēsturiskā Mercedes krāsa + veikalos bija nopērkamas sudrabotas West cigarešu paciņas. Bet kas tagad?!